Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
1 iulie 2020

Campanie cu premii valoroase

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

Vara aceasta va rămâne în istorie! Așa că, ne-am gândit să o facem extraordinară și să ne premiem consumatorii! Sunteți pregătiți?

Savurează un vin Château Vartely… cu ocazii speciale, spontane… sau în simple momente de rășfăț. Participă  în “Campania cu premii” și bucură-te de emoții și cadouri de preț.  Câștigător al celor peste 1350 de premii poți fi chiar tu.

Și, pentru că vinurile noastre adună oameni la un loc și plac aici, în Moldova, dar și dincolo de Prut la fel de mult, am decis să oferim ocazia de a participa în concurs atât consumatorii din Republica Moldova cât și cei din România.

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 31 august 2020 iar mecanismul de participare este foarte simplu.

Ce trebuie să faci?

  • Pentru participanții din Republica Moldova: cumpără oricare produs Château Vartely de minim 99 MDL, păstrează bonul și înregistrează-te  pe www.vartely.md/concurs.
  • Pentru participanții din România: cumpără oricare produs Château Vartely de minim 29 RON, păstrează bonul și înregistrează-te pe www.concurs.produse-moldovenesti.ro

În campanie participă toate gamele Château Vartely: Taraboste, Individo, Château Vartely IGP, Inspiro, vinurile licoroase, dulci, spumantul și divinurile.

De asemenea, eligibile pentru înregistrarea în concurs sunt: orice bon fiscal sau factură, primite atât la cumpărăturile online cât și offline în toate rețelele de magazine partenere, inclusiv din segmentul HoReCa (restaurante, hoteluri și cafenele)

Participanții care, vor înregistra mai multe bonuri vor avea mai multe șanse de câștig și se vor înscrie automat în extragerea pentru Premiul Mare.

Ce poți să câștigi?

Fondul de Premii pentru Republica Moldova :

  • Premiul Mare – un Weekend la Vinărie. O mini vacanță All Inclusive, de vineri până duminică, pentru 2 persoane, la cea mai autentică cramă din Moldova – Château Vartely: cazare într-una din cele 3 vile, mic dejun, prânz și cină, un tur vinicol cu asociere gastronomică, tur cultural și un picnic în frumoasele împrejurimi ale Orheiului;
  • 2 premii eco-move2 Biciclete ca să poți să redescoperi Moldova;
  • 9 premii Greutatea ta în vin – urcă pe cantar și kg tale le transformăm în sticle cu vin Inspiro – cea mai nouă gamă Château Vartely;
  • 270 de Vouchere în valoare de 200 lei care pot fi valorificate la vinăria Château Vartely.

Fondul de Premii pentru România:

  • Marele Premiu – un Palet de Vin – paletul este alcătuit din 456 de sticle cu vin Individo;
  • 4 premii Greutatea ta în vin – echivalentul kg tale în vinuri Inspiro, cea mai nouă gamă de la Château Vartely;
  • 135 Carduri de fidelitate pe viață: Silver, Gold, Platinum – cardurile sunt nominale și oferă reduceri de 10%, 15% și 20 % reducere la serviciile și produsele Château Vartely;
  • 930 Vouchere în valoare de 10 euro care pot fi valorificate la vinăria Château Vartely.

Regulamentul campaniei promoționale din Moldova poate fi găsit aici, și cel din România poate fi găsit aici.

Urmărește-ne pe paginile de facebook și instagram pentru a afla dacă ești unul din câștigători:
www.facebook.com/ChateauVartely/
www.instagram.com/chateauvartely/
www.facebook.com/ProduseMoldovenesti.ro/
www.instagram.com/produsemoldovenesti/

Vă urăm Baftă tuturor!