Dedicat
celor maturi

îndrăzneți

LEGENDA

SPUNE...

Maestrul Vartely nu se lăsa oprit în fața provocărilor niciodată. Într-o bună zi, și-a pus în gând să găsească esența vinului și să o transforme într-o licoare

Zile și nopți pline de căutări au trecut până a fost mulțumit de gustul, culoarea și aroma noii
licori.

Așa a ajuns să existe TRIBUT — divinul prin care aducem omagiu maeștrilor plini de curaj care se dedică întru totul aspirațiilor lor, luptătorilor care renasc și se transformă continuu prin provocări, pe drumul spre realizarea unei viziuni mărețe.

Dedicat celor îndrăzneți.

NOTE

DE DEGUSTARE:

Teroirul Moldovei favorizează cultivarea viţei de vie şi crearea unor vinurilor ce se remarcă prin arome bogate florale si de fructe, care se reflectă în caracterul proeminet al divinului. Gustul elegant evoluează într-un buchet expresiv catifelat cu nuanțe de flori, vanilie și accente de stejar, ce trece lin într-un postgust memorabil.

Culoare: Auriu chihlimbar.

Miros: Note îmbietoare de alune de pădure, vanilie şi arome exotice de coajă de portocală, peste care se așterne un parfum floral fin.

Gust: Un buchet senzaţional ce combină elegant arome de caise uscate, note lemnoase, tutun, cuisoare şi flori de iris, care conferă o doză de prospeţime.

Finish: Delicat, cu note condimentate şi influenţe lemnoase.

ASOCIEREA

GASTRONOMICĂ

Un divin de cea mai bună calitate se savurează de obicei după cină, în calitate de digestiv. Se recomandă a fi consumat la o temperatură mai rece a camerei sau ușor răcit și lăsat să se încălzească în pahar, timp în care buchetul aromatic se va deschide armonios. Se asociază minunat cu un desert pe bază ciocolată și cu cafea.

DATE TEHNICE

La baza divinului stă roada de struguri albi din 2009, preponderent Sauvignon Blanc, Feteasca Regală și Chardonnay, recoltate cu grijă în zona de Centru a Moldovei, Codru.

Vinul este decantat prin distilator cu coloană, în 4 nivele de purificare.

Alcool 40% vol. 700 ml.

EXCURSIE CRAMA, PREZENTAREA HALEI DE PRODUCERE, DEGUSTARE PLUS ASOCIEREA GASTRONOMICA.

+373 68 500 555

RECEPTION@VARTELY.MD