Termeni și Condiții

Vartely.md este un magazin on-line care realizează / prestează servicii de turism, în special servicii de cazare, tururi excursionale și alte servicii de agrement prin organizarea diferitor evenimente tematice cu scop recreativ.

Securitatea datelor cu caracter personal

Compania Chateau Vartely SRL, colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal ale clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania Chateau Vartely SRL prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată vor include însă nu se vor limita la:

 • Adresa IP a clientului;
 • Numele clientului;
 • Prenumele clientului;
 • Telefonul clientului;
 • Adresa email client;
 • Valuta tranzacției.
 1. Serviciul suport

Chateau Vartely SRL oferă clienţilor săi Serviciul suport la numărul de telefon 068 500 555.  Zilele de lucru a Serviciului suport  Luni – Duminică, orele de lucru 08:00-22:00.

Serviciul suport oferă consultarea clienţilor cu privire la serviciile oferite de Magazinul electronic, modalităţile de plată, de livrare şi revocare a Operațiunii de plată /Tranzacţiilor practicate. Serviciul suport  este obligat să primească de la Cumpărători reclamaţii, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigaţie a reclamaţiilor şi, după caz, să asigure investigarea reclamațiilor.

 1. Cum cumpărăm? Tehnologia efectuării cumpărăturii

Pe pagina produsului/serviciului dorit, selectați cantitatea și tipul produsului. Click pe butonul ‘ADAUGĂ ÎN COȘ’, disponibil sub imaginile produselor. Produsul este acum disponibil în ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Acesta este accesibil din coltul dreapta al paginii. Treceți cu mouse-ul peste link, sau click, pentru a descoperi ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Editează sau continuă cu rezervarea serviciilor prin click pe butonul ‘MAI DEPARTE’.

Introduceţi datele de contact și datele pentru rezervarea produsului/serviciului:

 • Adresa poștei electronice a Cumpărătorului;
 • Numărul de telefon al Cumpărătorului;

După care este necesară selectarea metodei de plată.

Click pe ‘MAI DEPARTE’ pentru a continua pe platforma de plată securizată.

 1. Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

 • denumirea produsului/ serviciului;
 • prețul și cantitatea fiecărui produs / serviciu din cadrul Tranzacției;
 • data pentru prestarea produselor/ serviciilor rezervate online;
 • valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi inițiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;

Prin folosirea sistemului de rezervare, Cumpărătorul confirmă că a citit și este de acord cu Termeni și Condițiile comerciale – anterior inițierii Tranzacției de plată.

Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de „Paynet Service” SRL. Produsele/Serviciile rezervate online trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va prestarea serviciului/produsului.

După efectuarea rezervării, Cumpărătorul va primi o confirmare cu numărul atribuit rezervării sale la adresa de e-mail pe care a indicat-o.

Site-ul www.vartely.md este securizat. Chateau Vartely SRL nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.

 1. Prestarea serviciilor și Politica de anulare

Rezervările efectuate online sunt un contract civil obligatoriu între Cumpărător și Chateau Vartely SRL, care intră în vigoare atunci când rezervarea a fost confirmată printr-un email și plata integrală a fost efectuată cu succes.

În cazuri speciale sau în situații neprevăzute, dacă Chateau Vartely SRL nu poate furniza serviciul/produsul, atunci Cumpărătorului i se va oferi o opțiune alternativă sau rambursarea integrală a sumei pe card.

La rezervarea  serviciilor de cazare, Cumpărătorul trebuie să țină cont de următoarele aspecte:
– Micul dejun se achită separat și costă 150 lei/ adult.

-Copii până la 7 ani inclusiv nu achită cazarea, dacă vor dormi pe pat cu părinții.

-Check-in: 14:00 și Check-out: 11:00.

-Se acceptă cazarea cu animale de companie contra unei taxe fixe. În acest sens, se va trimite o solicitare la adresa reception@vartely.md și oaspeții vor primi un regulament cu  privire la cazare cu animale de companie.

Notă* Hotelul Château Vartely are camere şi apartamente dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi acces la internet Wi-Fi. Parcarea pentru oaspeți este gratuită.

Politica de anulare

După introducerea de către Cumpărător a datelor plății, confirmarea și autorizarea efectuării acesteia, nu va fi posibilă efectuarea modificărilor, revocarea plății și returul mijloacelor financiare aferente acestei plăți.

Dacă Cumpărătorul anulează rezervarea cu 14 sau mai multe zile înainte de data de prestare a serviciului/ produsului, suma completă va fi rambursată pe cardul clientului.

Magazinul electronic www.vartely.md își rezervă dreptul de a anula rezervarea în cazul oricăror probleme tehnice. În acest caz, suma integrală achitată de Cumpărător va fi returnată pe card.

Raporturile comerciale dintre beneficiar și Chateau Varteluy SRL sunt reglementate oficial de organele privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Politica de confidențialitate

Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. Chateau Vartely SRL îşi respectă şi protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania Chateau Vartely SRL  și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.