Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x

Restaurant

La Château Vartely ai ocazia să organizezi diverse ceremonii, recepții și banchete, care pot fi adaptate oricărui buget.

Restaurantul include 2 săli și poate găzdui evenimente de până la 260 de persoane. Aici savurați  vinurile Château Vartely cu bucătăria tradițională, dar și cea europeană. Însoțind perfect sărbători şi clipe unice, fie evenimente de familie sau de business. Château Vartely este locul perfect de a organiza diverse evenimente și ceremonii indoor și outdoor. Amplasat departe de agitația capitalei, la doar 45 de minute distanță de Chișinău, Château Vartely este un restaurant modern de clasă înaltă, integrată cu stil într-o curte tradițional-moldovenească.

Fiind elegant proiectat, restaurantul îmbină perfect luxul tradițional cu toate elementele confortului modern. Personalul amabil te va primi la terasă, unde, împreună cu invitații tăi, te vei simți formidabil, servind spumant, împărtășind emoțiile acestui eveniment și vei urmări apusul feeric al Soarelui pe valea orașului Orhei.

Bucătarul-șef al restaurantului Château Vartely și echipa sa vor crea meniul perfect care să corespundă preferințelor voastre culinare. Meniul poate fi personalizat, conceput din mai multe bucate. Poate fi adaptat sub forma unui bufet mare sau unul modest. La dorință, poate fi și un fourchette elegant, servit pe note de jazz pe fundal. Lista extinsă de vinuri a restaurantului oferă numeroase vinuri la prețuri rezonabile.

Pe tot parcursul evenimentului avem deschis un serviciu gratuit de parcare în zona Complexului.