Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x

Evenimente

Complexul turistic Château Vartely este destinat atât evenimentelor de familie, cât și pentru găzduirea și satisfacerea solicitărilor oamenilor de afaceri.

De dorești să ai o nuntă nemaipomenită, să știi că echipa noastră va transforma evenimentul tău într-o noapte de neuitat.

 

Serviciile, pe care
le oferim, sunt:

  • Planificarea creativă și inovativă a nunții voastre

  • Coordonarea detaliilor zilei nunții

  • Planificarea unei ceremonii originale în aer liber pe teritoriul Château Vartely

  • Decorare stilată cu flori și recuzită a sălii de banchet

  • Servicii foto și video la eveniment

  • Servicii de transport la eveniment

  • Programe unice de divertisment

În același timp, dacă dorești să organizezi un eveniment mai restrâns sau mai oficial, fie vorba despre o simplă cazare sau organizare a unor conferințe, întâlniri de afaceri, cursuri, training-uri in-door sau programe de out-door team-building, Complexul își deschide ușile tuturor inițiativelor de genul dat. Cele două săli de conferințe sunt dotate cu echipamentul modern, atât de necesar pentru prezentări – proiector, flipchart, ecran de proiecție, tablă albă, conexiune internet Wi-Fi, DVD-player, sistemă de sunet cu microfon.

Serviciul de organizare a evenimentelor din cadrul Complexului turistic „Château Vartely” sunt în special apreciate de companiile sensibile la costurile generate de un eveniment de asemenea dimensiuni.

Pentru evenimentele de amploare sau la cererea organizatorilor, sunt disponibile și serviciile de catering, prilej cu care oaspeții Complexului vor descoperi o bucătărie de înaltă clasă cu cele mai rafinate specialități. Iar ca oaspeții și participanții conferințelor să se relaxeze, pe parcursul pauzelor, atât în sala de conferințe sau sala de recepții, cât și pe terasa restaurantului, pot fi servite cafea, ceai cu diferite arome relaxante, sucuri naturale, prăjituri și alte produse de patiserie asortate.

Surpriza noastră

1.  Cazare gratuită în hotelul nostru pentru mire și mireasă și o sticlă de Brut Château Vartely servită în camera tinerilor căsătoriți.

2.  Check-out târziu și mic dejun împărătesc pentru cuplul proaspăt căsătorit.