Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
6 decembrie 2019

Vin emoții de Crăciun…

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

Decembrie e magic. E cea mai frumoasă lună din calendar, sunt zilele cele mai pline de bucurie și împlinire. Pentru că anume în această perioadă, de sfârsit de an reușim să scoatem în evidență și să ne întoarcem la ceea ce pierdem din vedere pe tot parcursul lui – emoția de a împărți.

VIN EMOȚII DE CRĂCIUN… este mesajul campaniei de iarnă lansată de Château Vartely care vine să ne amintească că dincolo de toată lista lungă de Crăciun, dincolo de goana după cadouri scumpe și de cele mai multe ori inutile, ceea ce contează cu adevărat este simplul gest de a oferi persoanelor dragi puțin timp din timpul tău. Iar un vin bun se stie, are întotdeauna puterea de a aduna oamenii împreună și de a crea emoții dintre cele mai memorabile.

Sărbătorile de Crăciun sunt despre noi și oamenii dragi nouă, despre timpul de calitate pe care îl petrecem împreună cu ei. Asa că haideți să facem din acest decembrie un motiv pentru a împărți, vise, așteptări, speranțe, amintiri… Și ca prim pas invită pe cineva acasă la tine la o cină, prieteni, rude, colegi, deschide o sticlă cu vin și rîdeti, glumiți, povestiți, petreceti timp împreună, acestea sunt cele mai prețioase emoții de care vă veți aminti.

Iar dacă  vrei să faci cuiva un cadou, nu căuta prea mult,  alege o sticla cu vin Individo, amintește-ți că simplul gest contează. Și pentru că vrem ca aceste sărbători să fie cu totul și cu totul speciale în luna decembrie – luna cadourilor, toată colecția de vinuri Individo de la Chateau Vartely vine însoțită de o mini felicitare de Crăciun. O felicitare care ascunde un mesaj special pe care îl poți dedica unei persoane dragi.  Și iată, poftim – cadoul tău e gata, iar cei ce îl vor primi vor ști cît de importanți sunt pentru tine. 

Să faci pe cineva să se simtă special, să împarți cu ei emoții și eventual un vin – iată adevărata magie a sărbatorilor pe care le trăim.

VIN EMOȚII DE CRACIUN… VIN MOMENTE MAGICE…

………

Adevăratul farmec al Craciunului este atunci cînd împărțim emoții celor dragi. Peste ani, ele rămîn a fi cele mai frumoase și mai de preț cadouri. Sărbători fericite!

………..

Am să vin curând la tine, la un pahar de vin, să stăm, să rîdem, să glumim… orice am face, acestea vor fi cele mai frumoase momente din an… Sărbători Fericite!

………..

Un toast pentru timpul magic petrecut împreună, pentru toată bucuria ce ai adus în viața mea –  în timp, ele rămân a fi cele mai de preț amintiri! Sărbători Fericite!

……..

Cel mai frumos cadou pe care îl putem împărți e această sticlă cu vin și clipele magice care vin! Sărbători Fericite!

………..

E mai mult decît o sticlă cu vin… e gândul meu sincer că mi-am amintit de tine. Sărbători Fericite!