Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
22 iunie 2017

Un eveniment inedit Strawberry day

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

Compania Château Vartely a organizat duminică 18 iunie, un eveniment inedit – Strawberry day. Oaspeții au avut parte de multă căpșună, bunătăți preparate din căpșună, bucate la grătar și desigur distracțíe la maxim și dispoziție bună pe întreg parcursul zilei.

Chiar dacă meteorologii au prognozat Cod Galben de ploi, timpul de afară a fost prietenos cu organizatorii și oaspetii evenimentului care s-au bucurat de vreme frumoasă, fără ploi.
Evenimentul a fost unic prin felul său atât pentru Chateau Vartely cât și pentru Moldova: în baza biletului procurat, oaspeții au beneficiat de un pachet all inclusive pe teritoriul vinariei care presupunea: vizitarea complexului, acces liber pe teritoriu, vin din abundență, bunătățuri din capșuni și multe alte bucate gustoase. Și cei mici s-au bucurat de atenție special, fiind distrați de cei mai veseli animatori în frunte cu Căpșoonel.

„Anul acesta a fost prima ediție a evenimentului, dar sperăm să devină o tradiție deja pentru ceilalți ani. În aceasta zi, vinăria Chateau Vartelya fost vizitată de peste 800 de oaspeți”, a declarat directorul companiei, Ludmila Gogu.

În cadrul evenimentului dedicat căpșunelor în asociere cu vinurile albe și rose s-au consumat peste 250 kg de căpșune și circa 500 de sticle de vin.