Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
16 mai 2017

Prințul Albert al II-lea de Monaco

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

Prințul Albert al II-lea de Monaco, impresionat de Taraboste Cabernet Sauvignon 2014

Excelența Sa, Albert al II-lea, Prinț de Monaco a onorat cu vizita sa țara noastră. În urma recepției oferite, Alteța Sa a fost plăcut impresionat de vinurile degustate, cât și de darul oferit de Château Vartely – vinul Taraboste Cabernet Sauvignon 2014.

Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea, s-a aflat, în perioada 4 – 5 mai 2017, în vizită oficială în Republica Moldova, având întrevederi cu prim-ministrul Pavel Filip, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, dar şi cu şeful statului, Igor Dodon. De asemenea, oficialul a mers la Universitatea de Stat din Moldova și s-a întâlnit cu echipa junior a Clubului de fotbal Zimbru.

În cadrul unei recepții oficiale, Château Vartely i-a înmânat Prințului Albert Taraboste Cabernet Sauvignon, roada anului 2014. Cu această ocazie, a fost personalizată sticla cu stema principatului Monaco.

Vinurile  Taraboste sunt un tribut adus strămoșilor noștri, ce au dezvoltat tradițiile viticulturii autohtone. Sunt expresia dăruirii de sine și a măiestriei superioare în vinificație.

Produs în cantități limitate, de circa 8-9 mii de sticle pe an, vinul Taraboste e un triumf al gustului, obținut din struguri extrem de copți și maturat în barrique-uri. Aromele remarcabile și notele aristocratice sunt asemeni unei plonjări în istoria strămoșilor.