Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
11 septembrie 2019

Festivalul Vinului – ediția Vinuri. Momente. Emoții.

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

În toată agitația zilelor pe care azi le trăim, în graba lucrurilor cotidiene pe care le avem de făcut, de dus, de adus, încercarea de a savura pe îndeletete momentele și experiențele par imposibil de atins. De aceea noi, la Château Vartely îți propunem să te oprești un pic… să-ncerci să-ți oferi  o experiență care să te inspire, să-ți dinamizeze starea de spirit și să-ți creeze acele emoții care contează cu adevărat, care te fac pe deplin fericit. O experiență trăită cu oameni dragi, familie, amici, într- o atmosferă relaxantă, tomnatică, cu bucate deliciose și desigur vinuri, vinuri dintre cele mai aromate și bune. Te- am intrigat deja, te intrebi când, unde și cum?

La Festivalul Vinului la Château Vartely, organizat anul acesta sub genericul campaniei Descoperă Vinuri, Momente, Emoții

Se știe deja ca cele mai frumoase și mai importante momente din viața fiecărui om o reprezintă emoțiile trăite. Iar, de cele mai multe ori, aceste momente și emoții au alături sau sunt completate cu un pahar de vin bun.  Anume aceasta și ne propunem să marcăm la Château Vartely. Festivalul acesta e despre Vinuri Momente Emoții – e despre viață, despre ceea ce descoperim, trăim și simțim.

Vino pe 5 și 6 octombrie, la Château Vartely, să sărbatorim împreună, cum doar moldovenii știu, bucuria de a trăi și de a descoperi adevărate experiențe oenogastronomice. Două zile de festival, un peisaj tomnatic mirific, aroma vinurilor cu personalitate, vinuri nobile și delicioase asociate gastronomic, muzical și cu multă bună dispoziție îți vor transforma primul weekend din octombrie într-o experiență incredibilă. 

Vei începe aventura ta vinicolă cu o excursie introductivă în lumea vinului, unde afli direct de la cunoscători, cum se face și de ce vinurile Château Vartely sunt atât de apreciate. Degustă-le încet pe fiecare și convinge-te singur de cîtă culoare și savoare încape în paharul tău. Și, pentru că vinul bun vrea și bucate alese alături, te invităm în zona gastronomică unde, te asteaptă caldă, aburindă, mămăliguța noastră tradițională, tocănița cu carne și murăturile acrișoare. Ți-am făcut deja poftă, atunci GRĂBEȘTE-TE să îți cumperi bilet. Totul este inclus:   

  • Excursii ghidate prin vinărie
  • Degustări nelimitate de vin, divin, must și izvar
  • Bucate pregătite după rețete tradiționale moldovenești
  • Cele mai dulci și aromate fructe de sezon
  • Muzică și activitați distractive pentru mari și mici, animator
  • Decor tematic și zonă foto
  • Zona ”Degustă și Descoperă”

Vreau să te oprești neapărat în Zona Degustă și Descoperă, aici fiecare oaspete va rămâne încântat de asocierile oenogastronomice recomandate de experții Château Vartely și partenerii festivalului: Metro, Casa Rinaldi, Cafelini, Kimbo, Bucovina, Codru-ST. Tot aici, va fi organizat și un târg cu produse autohtone iar copiii vor fi distrați de Capșoonel.

Și pentru că mișcarea antrenează starea de bine, cei mai iuți de picior sunt așteptați la linia de Start “Taraboste Trail” la o competitie de alergare sănătos de frumoasă marca Run Moldova.

PREȚ BILET: 420 lei

Pentru copii cu vârsta 7-14 ani, preț bilet: 210 lei

Pentru copii cu vârsta până la 7 ani – INTRAREA GRATUITĂ

BILETE pot fi procurate prin intermediul:

  • iticket.md
  • Chișinău, str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401
  • Vinăria Château Vartely, or. Orhei, str. Eliberării, 170/B

TRANSPORT organizat tur – retur: 80 lei. Rezervare  la nr. de tel. +373 68 27 83 59.

Pentru mai multe detalii, apelați: +373 68 500 555.

Vă asteptăm cu vin, momente, emoții…