Tururi Vinicole & Degustări de vin
Turism & Special Events & Corporate Offers
Restaurant & Hotel

x
24 mai 2021

DISCOUNT CARD CHATEAU VARTELY. REGULAMENT DE FUNCȚIONARE.

Distribuie prietenilor pe:

facebook twitter pinterest

 1. Ce prezintă DISCOUNT CARD CHATEAU VARTELY?

Este un card cu ajutorul căruia puteţi beneficia de reduceri în Complexului Turistic ”Chateau Vartely” și în magazinele de firmă a vinăriei.

 1. Care sunt reducerile de care puteți beneficia?

Reducerea de care puteți beneficia depinde de tipul cardului pe care îl dețineți. Cardurile sunt cumulative. În tabelul de mai jos găsiţi descrierea  algoritmului de creştere a reducerii Dvs:

 

Serviciul

Suma totală  a achiziţiilor

5 000…30 000

MDL

30 001 … 50 000 MDL 50 001… 100 000

MDL

100 000 …

MDL

Tipul cardului Inspiro Individo Taraboste Tribut
Serviciile restaurantului ”Chateau Vartely” 5% 10% 15% 20%
Serviciile hotelului ”Chateau Vartely” 5% 10% 15% 20%
Excursii și degustări de vin în

Complexul Turistic ”Chateau Vartely”

5% 10% 15% 20%
Cumpărături la magazinele vinăriei 5% 10% 15% 20%
 1. Cum puteți utiliza cardul DISCOUNT CARD CHATEAU VARTELY?

Pentru a beneficia de discount, este necesar de a prezenta cardul casierului, ÎNAINTE de solicitarea cecului. Cardurile de reduceri NU SE ACCEPTĂ în cazul banchetelor de familie (nunți, petreceri de botez, zile de naștere) sau petreceri corporative. Discountul nu se aplică post-factum cumpărăturii, ci doar în momentul acesteia. Pentru băuturile tari și produse/servicii la preț promoțional nu se aplică reducere.  Discountul nu se acordă în cash, el se aplică la produsele/serviciile cumpărate.

 1. Cardul poate fi transmis altor persoane?

DISCOUNT CARD CHATEAU VARTELY poate fi folosit doar de persoana pe numele căreia este activat/eliberat.

 1. Cum obțin cardul INSPIRO?

Pentru a obține un card de reduceri de categoria INSPIRO este necesar să acumulați cecuri în valoare totală de 5 000 MDL (perioada 6 luni). Nu vor fi luate în calcul cecurile care conțin reduceri și promoții, cecurile de la banchetele de familie (nunți, petreceri de botez, zile de naștere) sau petreceri corporative.

 1. Cum obțin cardul INDIVIDO?

Pentru a obține un card de reduceri de categoria INDIVIDO este necesar să acumulați cecuri în valoare totală de 30 000 MDL. Sau dacă sunteți deținătorul unui card INSPIRO sa cumulați pe cardul Dvs o consumație de minim 30 000 MDL. Nu vor fi luate în calcul cecurile de la banchetele de familie (nunți, petreceri de botez, zile de naștere) sau petreceri corporative.

 1. Cum obțin cardul TARABOSTE?

Pentru a obține un card de reduceri de categoria TARABOSTE este necesar să acumulați cecuri în valoare totală de 50 000 MDL. Sau dacă sunteți deținătorul unui card INDIVIDO sa cumulați pe cardul Dvs o consumație de minim 50 000 MDL. Nu vor fi luate în calcul cecurile de la banchetele de familie (nunți, petreceri de botez, zile de naștere) sau petreceri corporative.

 1. Cum obțin cardul TRIBUT?

Pentru a obține un card de reduceri de categoria TRIBUT este necesar să acumulați cecuri în valoare totală de 100 000 MDL. Sau dacă sunteți deținătorul unui card Taraboste sa cumulați pe cardul Dvs o consumație de minim 100 000 MDL. Nu vor fi luate în calcul cecurile de la banchetele de familie (nunți, petreceri de botez, zile de naștere) sau petreceri corporative.

 1. Sunt deținător al unui DISCOUNT CARD CHATEAU VARTELY de TIP VECHI, cum obțin noul card?

Toate cardurile de tip vechi sunt anulate începând cu data de 01.04.2021. La solicitare cardul vechi poate fi schimbat pe unul de tip nou. Rugăm să Vă adresați reprezentantului companiei Chateau Vartely și să solicitați ancheta pentru completare. Schimbul este posibil doar la prezentarea cardului de tip vechi înregistrat pe numele Dvs și în baza anchetei completate integral.

 1. Ce faceți dacă ați pierdut cardul?

În cazul în care cardul a fost pierdut, furat sau deteriorat, deţinătorul cardului are obligaţia de a anunţa organizatorul în cel mai scurt timp posibil la tel: +373 685 00 555 sau prin email la turism@vartely.md. După înștiințare reprezentantul companiei va procesa datele în vederea eliberării unui nou card. Pentru orice alte informații sau sugestii Vă rugam să ne contactați.

 1. Clauze finale.
  Folosirea improprie sau frauduloasă a cardului atrage excluderea din programul respectiv şi anularea cardului. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul programului.