Skip to main content

SĂRBĂTORI DE POVESTE CU CHÂTEAU VARTELY

Sărbătorile de iarnă aduc cu ele strălucirea și căldura momentelor petrecute alături de cei dragi, iar Château Vartely îți îmbogățește aceste momente cu gustul excepțional al spumantelor noastre Inspiro. Anul acesta, fiecare sticlă de spumant Inspiro nu doar că îți va înfrumuseța mesele festive, dar îți oferă și șansa unică de a câștiga o escapadă de neuitat: un city break captivant pentru doi în inima Europei.

Trăiește emoția descoperirii orașelor europene, pline de istorie, cultură și peisaje de vis. Indiferent de pasiunile tale, fie că sunt legate de artă, gastronomie sau explorare urbană, această călătorie va fi un cadou memorabil pentru tine și pentru o persoană specială.

Și nu se oprește aici! Alături de premiul principal, alte surprize minunate te așteaptă: de la seturi excepționale de spumant Inspiro, până la tururi captivante ale vinăriei Château Vartely, unde fiecare pas este o călătorie prin istoria și tradiția vinicolă de excepție.

CE TREBUIE SĂ FACI? NIMIC COMPLICAT.

Alege și cumpără spumantele Inspiro.

Descoperă magia gustului cu Château Vartely! Cumpără spumantele Inspiro în valoare de minim 250 MDL și transformă-le în biletul tău spre aventura sărbătorilor. Fie că te delectezi singur sau le împărtășești, fiecare sticlă îți poate aduce mai aproape de premiul dorit.

01

Bonul fiscal – Comoara ta pentru noroc!

Păstrează bonul fiscal ca pe un talisman norocos! Este cheia ta spre victorie și trebuie tratat ca atare. Imaginează-ți că este unicul bilet la un concert exclusivist al norocului. Fără el, premiul nu poate fi revendicat. Așa că ține-l în siguranță și pregătește-te să-l prezinți triumfător!

02

Înregistrează-te cu încredere

Stai pe-aproape! La doar câțiva pași simpli, te vei putea înregistra pentru a intra în cursa pentru premii. Ține ochii pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook Château Vartely pentru toate detaliile necesare înregistrării.

03

SPUMANTELE INSPIRO

SPUMANTELE INSPIRO

SPUMANTELE INSPIRO

SPUMANTELE INSPIRO

SPUMANTELE INSPIRO

INSPIRĂ ȘI STRĂLUCEȘTE

INSPIRĂ ȘI STRĂLUCEȘTE

INSPIRĂ ȘI STRĂLUCEȘTE

INSPIRĂ ȘI STRĂLUCEȘTE

INSPIRĂ ȘI STRĂLUCEȘTE

  STARTUL PROMOȚIEI ȘI EXTRAGERILE PREMIILOR

  Începe perioada festivă cu Château Vartely! Promoția noastră pornește în forță pe 10 decembrie și îți ține companie până pe 15 ianuarie 2024. Marchează-ți calendarul: extragerea marelui premiu, un weekend de răsfăț într-un oraș european, se va desfășura pe 16 Ianuarie, ora 16:00, cu ajutorul platformei random.org. Iar pentru că vrem să răspândim bucuria cât mai des, premii cum ar fi seturi de spumante Inspiro și tururi vinicole cu degustare vor fi oferite săptămânal.

  Anunțul câștigătorilor
  Fii pe fază! Toți câștigătorii campaniei vor fi proclamați pe pagina oficială a vinăriei Château Vartely și pe canalele noastre de socializare. Ai parte de transparență și emoție deopotrivă!

  NU UITA!

  • Bonul fiscal este pașaportul tău spre premii! Fără el, nu poți revendica victoria. Așa că tratează-l ca pe un talisman norocos și păstrează-l în siguranță.
  • Participarea este exclusivă pentru cei care au atins frumoasa vârstă de 18 ani și sunt rezidenți ai  Republicii Moldova
  • Pregătește-te să îți încerci norocul și să te bucuri de sărbătorile de iarnă cu Château Vartely!”

  PREMIUL MARE: UN CITY BREAK PENTRU 2 PERSOANE ÎNTR-UN ORAȘ EUROPEAN

  ©  2023.  © Château Vartely. All rights reserved. Crafted with 💜 by Purple Media.